VIDEO1: Hoe je scherpte en belichting kunt vastzetten voor de perfect scherpe en uitgelichte foto.

VIDEO2: Hoe je meer dan 10 foto's per seconde kunt nemen en wat je er mee moet doen achteraf.

VIDEO3: Hoe je oogverblindende panorama foto's kunt nemen met je iPhone.

Testimonials

Merel Nijs​

"Ik ben al een tijd met fotografie bezig, zowel met een spiegelreflexcamera als met de IPhone. Ik zag een advertentie van de Iphonefotografie cursus op Facebook en besloot die aan te schaffen. Er ging een wereld aan mogelijkheden voor mij open. Ik wist niet dat de camera van mijn IPhone zoveel kon en dat er nog enorm veel te leren was over IPhone fotografie. Ik heb de eerste twee modules van de cursus aangeschaft. Hele duidelijke instructievideo’s die makkelijk te volgen zijn, zelfs voor iemand die net begint met fotograferen. Al snel besloten om de volledige cursus aan te schaffen en nu vol enthousiasme ermee aan de slag."

Ans Ottenbros

"Ik maakte altijd al graag foto’s met mijn IPhone. Door deze cursus heb ik bijvoorbeeld geleerd dat licht héél belangrijk is tijdens het fotograferen. Hierdoor maak ik interessantere en meer persoonlijke foto,s, maar bovenal heb ik meer plezier in het fotograferen gekregen"

Tania Demaere
Wilfried Hauben

Tania

"Leuke, aangename cursus om in je eigen tempo je kennis en creativiteit te vergroten"

Wilfried

Ik ben begonnen met de basiscursus!
Ondertussen zijn we een half jaar verder en kan ik met trots deze foto's presenteren.

De cursus iPhone fotografie van David en Janne is klaar en duidelijk uitgelegd!
Super tevreden!

Ben al vele jaren hobby fotograaf en Photoshop bewerker, maar je iPhone lessen zijn voor mij toch een openbaring, wist niet dat je met een iPhone zoveel mogelijkheden had, bedankt daarvoor.


Carl Smulders

DSLR fotograaf